AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslanı beslemek

Kahve falında aslanı beslemek

Kahve falında aslanı beslemek girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aslanı beslemek gördüyseniz:

  • Üstünüz veya otorite konumundaki kişilere güveninizi göstermeniz yararınıza sonuçlar doğurabilir, kendilerini size karşı sorumlu hissedebilirler.

Kahve falında aslan beslemek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına alamet eder.

Kahve falında aslan beslediğini görmek malının üstüne mal ekleyeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde aslan beslediğini görmek kurtuluşa kavuşacağına, rütbenin yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında evde aslan beslemek yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına işaret eder.

Kahve falında aslanı beslemek yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evinde aslan beslemek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz tavşan beslemek maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanı beslemek sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir