AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil çadır görmek

Kahve falında yeşil çadır görmek

Kahve falında yeşil çadır görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil çadır gördüyseniz:

  • Yeni ortaklıklar, iş birlikleri veya ilişkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında yeşil çadır görmek yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, bedeninin de iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında çadıra girmek içinin de rahat edeceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında çingene çadırı görmek kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine yorulur.

Kahve falında çadır yandığını görmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına tabir olunur.

Kahve falında dağa çadır kurmak gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına rivayet eder.

Kahve falında kızılay çadırı görmek sıkıntılarının zamanla geçeceğine, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çadırda kalmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında taziye çadırı görmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir