AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslanla uyuduğunu görmek

Kahve falında aslanla uyuduğunu görmek

Kahve falında aslanla uyuduğunu görmek yükseldikçe yükseleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine işarettir.

Kahve falında aslanla uyuduğunu gördüyseniz:

  • Zor zamanlar geçiren kişilere yardımcı olmak için elinizden gelenden fazlasını yapmaya çalışmalısınız.

Kahve falında aslanla uyuduğunu görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında aslanlarla uyumak mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına inanılır.

Kahve falında aslanla uyumak iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında aslanın ağladığını görmek onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine yorulur.

Kahve falında aslan üstüne binmek kazancın devamlı olacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında aslanı uzaktan görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine yorulur.

Kahve falında aslan sesi duymak ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine inanılır.

Kahve falında aslana yardım etmek her daim bereketli işler yapacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir