AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslanla uyumak

Kahve falında aslanla uyumak

Kahve falında aslanla uyumak sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, memur ise terfi edeceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aslanla uyumak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde ele almanız veya farklı şeyler denemeniz eviniz veya ailenizle ilgili başlıklarda problemler çıkmasına neden olabilir.

Kahve falında aslanla uyuduğunu görmek elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine yorulur.

Kahve falında aslanlarla uyumak düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında aslanla uyumak tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, büyük ve güzel işler yapacağına inanılır.

Kahve falında aslana yem olmak sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına delalet eder.

Kahve falında aslan evcilleştirmek üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine işaret eder.

Kahve falında aslanın yavrusunu görmek istediği makama geleceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçan aslan görmek bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aslan sürüsü görmek kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir