AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta banyo yapmak

Kahve falında mezarlıkta banyo yapmak

Kahve falında mezarlıkta banyo yapmak acıların ve gözyaşının dineceğine, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine inanılır.

Kahve falında mezarlıkta banyo yapmak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili tamirat ya da bazı hazırlıklar sizi yorabilir.

Kahve falında mezarlıkta banyo yapmak güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine alamet eder.

Kahve falında mezarda banyo yapmak kişinin malını kaybedebileceğine, şansının kendisinden yana olacağına işarettir.

Kahve falında ortalık yerde banyo yapmak kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, başarılar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinle banyo yapmak ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine işarettir.

Kahve falında banyo temizliği yapmak ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına inanılır.

Kahve falında ailecek banyo yapmak zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapı önünde banyo yapmak onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına yorulur.

Kahve falında temiz suyla banyo yapmak güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir