AnaSayfa / Genel / Kahve falında ailecek banyo yapmak

Kahve falında ailecek banyo yapmak

Kahve falında ailecek banyo yapmak onunla kardeşten daha yakın olacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, projenin gerçekleştirileceğine, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine işaret eder.

Kahve falında ailecek banyo yapmak gördüyseniz:

  • Siz iyi bir arkadaşsınız.

Kahve falında ailecek banyo yapmak eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ailecek hırsızlık yapmak parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında ailecek piknik yapmak huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ailecek gezmek içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ailecek namaz kılmak aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine delalettir.

Kahve falında ailecek yolculuğa çıkmak işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ailecek cezaevine girmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına yorulur.

Kahve falında ailecek misafirliğe gitmek İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir