Kahve falında birinin mezarını aramak

Kahve falında birinin mezarını aramak ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, dertlerinin biteceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine işarettir.

Kahve falında birinin mezarını aramak gördüyseniz:

  • İşinize yeterince konsantre olamamanızın nedeni, ondan hoşlanmamanızsa kendinize yeni bir iş arayın.

Kahve falında mezarını aramak o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin mezarını aramak stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında kayıp mezar aramak hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta birini aramak zafer ve zenginlik getireceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine alamet eder.

Kahve falında mezarlıkta hazine aramak aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta mezar aramak birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar yeri aramak böylece yüzünün güleceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında mezar aramak konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir