Kahve falında mezarını aramak

Kahve falında mezarını aramak saygın bir hayat yaşayacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarını aramak gördüyseniz:

  • Bazı yakınlarınızla problemler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında mezarlıkta mezar aramak hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine tabir olunur.

Kahve falında mezar aramak hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıkta bir şey aramak sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarını aramak keyifleneceğine ve neşeli olacağına, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına işaret eder.

Kahve falında kendi mezarını aramak bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendine mezar aramak günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına delalet eder.

Kahve falında kayıp mezar aramak aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarda hazine aramak tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir