AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığın içine girmek

Kahve falında mezarlığın içine girmek

Kahve falında mezarlığın içine girmek kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, onlara çok bağlı olacağına, güç ve kudret kazanacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, belalara denk gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında mezarlığın içine girmek gördüyseniz:

  • İç sesiniz bazı konularda biraz yavaşlamanızın akıllı bir hareket olacağını söylüyorsa, dinlemenizde fayda var.

Kahve falında canlı canlı mezara girmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına delalet eder.

Kahve falında ölüp mezara girmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına işarettir.

Kahve falında açık mezara girmek mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında mezara canlı girmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, okuyacağına ve bilgileneceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmek mezara girmek eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına delalet eder.

Kahve falında canlıyken mezara girmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, sevdiklerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında diri mezara girmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, duaların kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında gelinlikle mezara girmek karanlığın biteceğine, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir