AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslanla çiftleşmek

Kahve falında aslanla çiftleşmek

Kahve falında aslanla çiftleşmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında aslanla çiftleşmek gördüyseniz:

  • Sizin için özel bir kişiyle gelecek planları yapabilirsiniz.

Kahve falında aslanla çiftleşmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpekle çiftleşmek sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hayvanla çiftleşmek hem mal ve para kaybedeceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplan aslan görmek sağlık problemleri yaşamayacağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında aslanın avlandığını görmek yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına işarettir.

Kahve falında yeşil aslan görmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş aslan görmek kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, takdir edilen kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında heykel aslan görmek beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir