AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpekle çiftleşmek

Kahve falında köpekle çiftleşmek

Kahve falında köpekle çiftleşmek sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, kazancın ikiye katlanacağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, itibar kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpekle çiftleşmek gördüyseniz:

  • Aradığınız tatmine ulaşmanız zorlaşabilir.

Kahve falında köpekle çiftleşmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aslanla çiftleşmek neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet eder.

Kahve falında hayvanla çiftleşmek kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaybolan köpeği görmek kötü olaylar ile karşılaşacağına, esenlik, huzur ve saadet bulacağına tabir olunur.

Kahve falında köpeği ısırmak yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına rivayet eder.

Kahve falında köpeğe sarılmak maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine yorulur.

Kahve falında uzaktan köpek görmek inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında evde köpek beslediğini görmek kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir