AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslanın avlandığını görmek

Kahve falında aslanın avlandığını görmek

Kahve falında aslanın avlandığını görmek gelirinin daimi olacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aslanın avlandığını gördüyseniz:

  • Kendi koşullarınızda diretebilecek pozisyondasınız.

Kahve falında aslanın avlandığını görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine delalettir.

Kahve falında ormanda avlanmak sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında gece avlanmak kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balık avlandığını görmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sapanla avlanmak çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında kartalın avlandığını görmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında karda avlanmak insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında silahla avlanmak kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, uğranılan zararın paylaşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir