AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın içine girmek

Kahve falında mezarın içine girmek

Kahve falında mezarın içine girmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına delalet eder.

Kahve falında mezarın içine girmek gördüyseniz:

  • Elinizi taşın altına koymaktan korkmamanızın karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında mezara girmek hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına inanılır.

Kahve falında mezara girmekten korkmak işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmeden mezara girmek kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında canlıyken mezara girmek kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında boş mezara girmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında mezarın içine girmek sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boş mezarın içine girmek kolay ve zevkli hale geleceğine, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına rivayet eder.

Kahve falında mezara canlı girmek şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir