AnaSayfa / Genel / Kahve falında odanın yerini değiştirmek

Kahve falında odanın yerini değiştirmek

Kahve falında odanın yerini değiştirmek darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında odanın yerini değiştirmek gördüyseniz:

  • Tam pozisyon almışken veya bir yola girmişken meydana gelen gelişmeler planlarınızı bozuyor olabilir.

Kahve falında odanın yerini değiştirmek kendini yiyip bitireceğine, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında odadaki eşyaların yerini değiştirmek yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına işaret eder.

Kahve falında işyeri odasının değiştiğini görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında oda değiştirmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, içinin kıpır kıpır olacağına inanılır.

Kahve falında yatak odasının değiştiğini görmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine işaret eder.

Kahve falında evin odasını değiştirmek onu kendisinden daha çok seveceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında odayı değiştirmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine delalet eder.

Kahve falında odanın şeklini değiştirmek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir