AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın yandığını görmek

Kahve falında mezarın yandığını görmek

Kahve falında mezarın yandığını görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarın yandığını gördüyseniz:

  • Süregelen ilişkilerde gerilimli olmanız mümkündür.

Kahve falında mezarın yandığını görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, yeni bir yol tutulacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarların yandığını görmek zor bir işe girileceğine, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezar yandığını görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, yükünün azalacağına rivayet eder.

Kahve falında babasının evinin yandığını görmek her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında tabutun yandığını görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, çok büyük özgüven kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çarşafın yandığını görmek çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine yorulur.

Kahve falında bir başkasının evinin yandığını görmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında trenin yandığını görmek kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir