AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar yandığını görmek

Kahve falında mezar yandığını görmek

Kahve falında mezar yandığını görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, maddi kayıpların olacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar yandığını gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla eğlenceli vakit geçirmek için planlar yapabilir, sözler verebilirsiniz.

Kahve falında mezar yandığını görmek yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarların yandığını görmek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarın yandığını görmek düşmanların çok üzüleceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına işaret eder.

Kahve falında bir yerlerin yandığını görmek sıkıntılarından arınacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına işaret eder.

Kahve falında motosiklet yandığını görmek iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, rakiplerin üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında parmakların yandığını görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına delalettir.

Kahve falında aslanın yandığını görmek kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına tabir olunur.

Kahve falında komşusunun yandığını görmek ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir