AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarların yandığını görmek

Kahve falında mezarların yandığını görmek

Kahve falında mezarların yandığını görmek edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarların yandığını gördüyseniz:

  • Göze çarpan veya önemli bir konu sizin lehinize ilerleyebilir.

Kahve falında mezar yandığını görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, gönül işlerinin hareketleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarın yandığını görmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında mezarların yandığını görmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Kahve falında ölen kişinin yandığını görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine işaret eder.

Kahve falında insanın yandığını görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına işarettir.

Kahve falında elbiselerinin yandığını görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında dükkanının yandığını görmek dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında herkesin yandığını görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir