AnaSayfa / Genel / Kahve falında sallanan mezar görmek

Kahve falında sallanan mezar görmek

Kahve falında sallanan mezar görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine rivayet eder.

Kahve falında sallanan mezar gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat hoş anılar üretebilir.

Kahve falında sallanan mezar görmek dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarın sallandığını görmek her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine işaret eder.

Kahve falında depremde evin sallandığını görmek böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına inanılır.

Kahve falında birini sallanırken görmek attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişinin sallanıp çıktığını görmek muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havada iple sallanmak işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, kavgaların büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında sallanan avize görmek makamının yükseleceğine, bütçesinin daralacağına delalet etmektedir.

Kahve falında salincak sallanmak uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir