AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan öldürdüğünü görmek

Kahve falında aslan öldürdüğünü görmek

Kahve falında aslan öldürdüğünü görmek dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, üzüntülerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aslan öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Yeni bir takım ortklıklara girebillir değişik iş alanlarına kaymak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında aslan öldürmek yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına işaret eder.

Kahve falında aslan öldürdüğünü görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aslanın öldüğünü görmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında öldürülmüş aslan görmek maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aslanı öldürmek dertlerin artacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aslanın birini öldürdüğünü görmek borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aslan tarafından öldürülmek ekmeğinin bereketleneceğine, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında büyük aslan görmek her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, sevdiği birini kırmaya tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir