AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan öldürmek

Kahve falında aslan öldürmek

Kahve falında aslan öldürmek hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, dileklerin yerine geleceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında aslan öldürmek gördüyseniz:

  • Çok yoruldunuz ya da hırpalandınız, biraz da eğlenceye veya sanatsal aktivitelere zaman ayırmalısınız.

Kahve falında aslan tarafından öldürülmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahatsızlık vereceğine inanılır.

Kahve falında aslanın birini öldürdüğünü görmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aslan öldürmek ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına delalettir.

Kahve falında aslanın öldüğünü görmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine yorulur.

Kahve falında öldürülmüş aslan görmek saygı değer bir konuma çıkacağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aslanı öldürmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine delalet eder.

Kahve falında aslan öldürdüğünü görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine delalettir.

Kahve falında aslan resmi görmek ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, nasibin bollaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir