AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarı açtığını görmek

Kahve falında mezarı açtığını görmek

Kahve falında mezarı açtığını görmek kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, zor günlerin sona ereceğine, büyük bir ihanete uğranacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine inanılır.

Kahve falında mezarı açtığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler duygusal anlamda tepkisel davranışlar içerisinde olabilirler.

Kahve falında mezar açtığını görmek başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarı açtığını görmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının hamur açtığını görmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kapı kilidini açamamak kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine delalettir.

Kahve falında kilidi açamamak uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının dükkan açtığını görmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kapının kilidini açamamak amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında çiçekler açtığını görmek işlerini tek başına yöneteceğine, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir