AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının hamur açtığını görmek

Kahve falında başkasının hamur açtığını görmek

Kahve falında başkasının hamur açtığını görmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, yıpranacağına, çok kötü günler yaşayacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının hamur açtığını gördüyseniz:

  • Yaptıklarınız veya sunduklarınız bazı kişilerin hakkınızdaki düşüncelerini değiştirebilir.

Kahve falında hamur açamamak ruhani önderlik yapacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine işaret eder.

Kahve falında hamur açan birini görmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına delalet eder.

Kahve falında kızının hamur açtığını görmek özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin hamur açtığını görmek kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının hamur açtığını görmek kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında hamur açanı görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının hamur açtığını görmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında meyve ağacının çiçek açtığını görmek yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir