AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezardan ses geldiğini görmek

Kahve falında mezardan ses geldiğini görmek

Kahve falında mezardan ses geldiğini görmek herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, borçlarının kendisini çok aşacağına, içinin hafifleyeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına tabir olunur.

Kahve falında mezardan ses geldiğini gördüyseniz:

  • Evinizde ya da işinizde kullandığınız elektronik aletlerle sorunlarınız olabilir.

Kahve falında mezardan ses geldiğini görmek ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta ses duymak bunalıma düşeceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta ezan sesi duymak üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, ondan şifa göreceğine yorulur.

Kahve falında mezarlıktan ses duymak çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında mezardan sesler duymak zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine delalettir.

Kahve falında mezardan ses duymak kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına delalettir.

Kahve falında mezardan ses gelmesi görmek moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına inanılır.

Kahve falında mezarlıktan sesler duymak özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, kötü durumlara düşürüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir