AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar bulmak

Kahve falında mezar bulmak

Kahve falında mezar bulmak çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, elinin bolluk göreceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine delalet eder.

Kahve falında mezar bulmak gördüyseniz:

  • İlerleme sağlamak istediğiniz konularda başarılı olmak için çok çalışıyorsunuz.

Kahve falında mezardan altın bulmak büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar bulmak aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına yorulur.

Kahve falında mezarlıkta kağıt para bulmak eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına işarettir.

Kahve falında mezarda hazine bulmak sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta para bulmak onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarda define bulmak kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evliya mezarı bulmak iş konusunda değişiklikler yapılacağına, patron koltuğuna yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta define bulmak girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir