AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişiyle konuşmak

Kahve falında ölen kişiyle konuşmak

Kahve falında ölen kişiyle konuşmak evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına işaret eder.

Kahve falında ölen kişiyle konuşmak gördüyseniz:

  • İlerleyen saatlerle birlikte kısa mesafede bir yolculuk yapmanız, bazı dedikodular duymanız mümkündür.

Kahve falında ölen kişilerle konuşmak dertlerin dermanının bulunacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş kişiyle telefonda konuşmak gönül hoşluğu yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş kişiyle telefonla konuşmak dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, başının derde gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişiyle konuşmak isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, sorunları başarıyla çözmeye delalet etmektedir.

Kahve falında ölü kişilerle konuşmak başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezardaki kişiyle konuşmak sorunlarını bu sayede çözeceğine, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğiniz kişiyle konuşmak kısmetlerin ve işlerin açılacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına delalet eder.

Kahve falında kavga ettiğin kişiyle konuşmak araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir