AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta ölülerin dirildiğini görmek

Kahve falında mezarlıkta ölülerin dirildiğini görmek

Kahve falında mezarlıkta ölülerin dirildiğini görmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, sevinçli haberler geleceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta ölülerin dirildiğini gördüyseniz:

  • Çevrenin beğenisini kazanacaksınız.

Kahve falında mezarlıkta ölülerin dirildiğini görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında mezarda ölülerin dirildiğini görmek hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, ticaretinin büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarda ölünün dirildiğini görmek yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine delalettir.

Kahve falında mezarda dirilmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezardan dirilmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına delalet eder.

Kahve falında annesinin ölüp dirildiğini görmek para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında ölüp tekrar dirilmek gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına delalet eder.

Kahve falında kocasının ölüp dirildiğini görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, itibar kaybedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir