AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta ölülere fatiha okumak

Kahve falında mezarlıkta ölülere fatiha okumak

Kahve falında mezarlıkta ölülere fatiha okumak hayatın pahalılaşmasına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta ölülere fatiha okumak gördüyseniz:

  • Diyaloglarınızı belli bir noktada tutmanızda fayda var.

Kahve falında mezarlıkta ölülere fatiha okumak çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına inanılır.

Kahve falında mezar başında fatiha okumak bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, zorlukların günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlığa gidip fatiha okumak mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlıktan geçerken fatiha okumak şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, kazancın yarı yarıya artacağına inanılır.

Kahve falında mezarda fatiha okuduğunu görmek sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya yorulur.

Kahve falında mezara fatiha okumak onu uyaracağına, çok önemli noktalara geleceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarda fatiha okumak kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta fatiha okumak umutlarının kendisine hayır getireceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir