AnaSayfa / Genel / Kahve falında adam öldürüp gömmek

Kahve falında adam öldürüp gömmek

Kahve falında adam öldürüp gömmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, kendisini eve kapatacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında adam öldürüp gömmek gördüyseniz:

  • Odaklanmanız durumunda çok fazla şey yapabilirsiniz.

Kahve falında adam öldürmek ve gömmek iş hayatının tamamen bozulacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında adam öldürüp gömmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında adam öldürmek gömmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine delalet eder.

Kahve falında diri adam gömmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına işarettir.

Kahve falında adam gömmek yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezara adam gömmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine yorulur.

Kahve falında canlı adam gömmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini öldürmek gömmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir