AnaSayfa / Genel / Kahve falında adam gömmek

Kahve falında adam gömmek

Kahve falında adam gömmek aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, işlerinde başarılı olacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, mutluluk dolu haberler alınacağına, elde bulunan imkânların artacağına, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine işarettir.

Kahve falında adam gömmek gördüyseniz:

  • Fonksiyonel olmayan işler veya anlaşmalar sorun yaratabilir.

Kahve falında diri adam gömmek kendisine istediklerini nasip edeceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında canlı adam gömmek elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında adam öldürüp gömmek bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında mezara adam gömmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında adam öldürmek ve gömmek kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına işarettir.

Kahve falında adam öldürmek gömmek ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine işaret eder.

Kahve falında adam gömmek huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi ölüsünü gömmek bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, dualarının kabul olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir