AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar üzerinde uçmak

Kahve falında mezar üzerinde uçmak

Kahve falında mezar üzerinde uçmak ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, iş ve mekan değiştireceğine, onu isyan noktasına getireceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına alamet eder.

Kahve falında mezar üzerinde uçmak gördüyseniz:

  • Paranızı veya değerli şeylerinizi koruyun.

Kahve falında mezarlık üzerinde uçmak sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlık üstünde uçmak çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlığın üstünden uçmak kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlığın üzerinde uçmak sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezar üzerinde uçmak hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine delalettir.

Kahve falında mezarın üstünde uçmak yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlığa uçmak baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlığın üstünde uçmak eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir