AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığa uçmak

Kahve falında mezarlığa uçmak

Kahve falında mezarlığa uçmak işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sıkıntıların aşılacağına, kazancın yetmez olacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlığa uçmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde olan biten üzerinde çok fazla kontrolünüz olmayabilir.

Kahve falında mezarın üstünde uçmak herşeyin fazlasına kavuşacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlık üstünde uçmak bazı iş birlikleri yapacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlık üzerinde uçmak büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, deniz aşırı işler yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlığın üzerinde uçmak onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlığın üstünden uçmak çok büyük paralar kazanacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına inanılır.

Kahve falında mezarlığın üstünde uçmak çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine yorulur.

Kahve falında mezarlığa uçmak mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıkta uçmak geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir