AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan saldırısından kurtulmak

Kahve falında aslan saldırısından kurtulmak

Kahve falında aslan saldırısından kurtulmak kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, başarılı adımlar atacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında aslan saldırısından kurtulmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların acısını çıkartmak isteyen kişiler veya öç alma amaçlı ültimatomlar söz konusu olabilir.

Kahve falında aslan saldırısından kurtulmak maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında saldırıdan kurtulmak yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine yorulur.

Kahve falında silahlı saldırıdan kurtulmak çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında köpek saldırısından kurtulmak kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına yorulur.

Kahve falında kaplan saldırısından kurtulmak mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aslanların saldırısına uğramak hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine yorulur.

Kahve falında aslanın saldırısına uğramak kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında aslan saldırısına uğramak hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir