Kahve falında toprak öpmek

Kahve falında toprak öpmek hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toprak öpmek gördüyseniz:

  • Belli jest veya yardım talepleriniz olabilir ya da aradığınız şeylerin cevaplarını bilen kişilerle iletişim kurabilirsiniz.

Kahve falında mezar toprağı öpmek zararların telafi edileceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprağı öpmek çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine yorulur.

Kahve falında toprak öpmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında yüze toprak atmak rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, kendisine şifa olacağına işarettir.

Kahve falında topraktan ayakkabı çıkarmak kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, de elinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kutsal topraklara gitmek en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında ıslak toprak görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında toprakta patates çıkarmak aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir