AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar resmi görmek

Kahve falında mezar resmi görmek

Kahve falında mezar resmi görmek onların başarıları ile övüneceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, ev sahibi olunacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, güzel bir yola çıkılacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezar resmi gördüyseniz:

  • Anlaşmaların, resmi kuruluşlarla ilişkilerin veya maddi oluşumların gözden geçirilmesi gerekiyor, gerekli düzenlemeleri yapmalısınız.

Kahve falında mezar resmi görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında atatürk resmi yapmak eline güzel fırsatların geçeceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz resmi yapmak büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında meyve resmi görmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cami resmi çizmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının resmini görmek can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine işaret eder.

Kahve falında ölen annenin resmini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ölünün resmini çekmek kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir