AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz kenarında kayalıklarda oturmak

Kahve falında deniz kenarında kayalıklarda oturmak

Kahve falında deniz kenarında kayalıklarda oturmak çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında kayalıklarda oturmak gördüyseniz:

  • Sinirlerinizi bozan bazı fikir veya anlaşmalardan vazgeçebilirsiniz.

Kahve falında deniz kenarında kayalıklarda oturmak başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında kayalık görmek verimin her geçen gün artacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında kaya görmek yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine delalet eder.

Kahve falında denizin kenarında oturmak işinde terfi alacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında evde oturmak sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, mesleğine dört elle sarılacağına inanılır.

Kahve falında deniz kenarında oturmak bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, huzur getirecek birinin çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarına oturmak bir sebeple zor bir döneme girileceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına inanılır.

Kahve falında deniz kenarında oturduğunu görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir