AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar içi görmek

Kahve falında mezar içi görmek

Kahve falında mezar içi görmek moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına işarettir.

Kahve falında mezar içi gördüyseniz:

  • Yakınınızdaki bir kişiyi şaşırtabilirsiniz.

Kahve falında mezar içi görmek yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına yorulur.

Kahve falında içi su dolu mezar görmek maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında içi boş mezar görmek sevinç gözyaşları dökmeye, işlerinin kısa zamanda açılacağına rivayet eder.

Kahve falında sigara içerken yakalanmak bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına inanılır.

Kahve falında viski içip sarhoş olmak yeni bir ilişkiye başlanacağına, kısmetlerinin kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin şarap içtiğini görmek uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında içi su dolu kabir görmek geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, en gösterişli arabalara bineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırlı erkek görmek herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir