AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar başında dua etmek

Kahve falında mezar başında dua etmek

Kahve falında mezar başında dua etmek mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, neşeli ve huzurlu bir geleceğe, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar başında dua etmek gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlara girebilirsiniz.

Kahve falında mezarlık başında dua etmek büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına alamet eder.

Kahve falında mezarın başında dua etmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezar başında dua okumak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarın başında dua okumak çok zengin olacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kendi mezarı başında dua etmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında mezar başında dua etmek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine delalettir.

Kahve falında kurana başlama duasını okumak ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kabir başında dua etmek kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir