AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan ve kurt görmek

Kahve falında aslan ve kurt görmek

Kahve falında aslan ve kurt görmek geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, düzenin bozulacağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aslan ve kurt gördüyseniz:

  • Yeni tarzlar, yeni fikirler veya farklı fikirlere sahip kişiler ilginizi çekebilir.

Kahve falında kurt ve aslan görmek hastalıklarını yeneceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında aslan ve kurt görmek daha rahat bir hayata kavuşulacağına, arabasını ve toprağının olacağına işarettir.

Kahve falında aslandan korktuğunu görmek iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına işaret eder.

Kahve falında aslandan kaçmak onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok aslan görmek ağlayacağına, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aslan kükremesi duymak kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine delalet eder.

Kahve falında dağ aslanı görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aslanı avlanırken görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir