Kahve falında meyve vermiş ağaç görmek

Kahve falında meyve vermiş ağaç görmek şöhret ve hayır getireceğine, başarılarının kalıcı olacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, işini büyüteceğine delalet eder.

Kahve falında meyve vermiş ağaç gördüyseniz:

  • Şu an bunu anlamanız çok kolay olmasa bile, çok yakında ne demek istediğimi anlamanız daha kolay olabilir.

Kahve falında mezarlıkta meyve ağaçları görmek şansının her daim kendisinden yana gideceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçta yeşil meyve görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında meyve ağacına çıkmak yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine delalet eder.

Kahve falında ağaçlarda meyve görmek işlerin aksayacağına, hayatının afiyette geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir ağaçta çeşitli meyve görmek borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine işarettir.

Kahve falında ağaçtan yeşil meyve toplamak harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına işarettir.

Kahve falında meyve ağacının çiçek açtığını görmek sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaca çıkıp meyve yemek uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir