AnaSayfa / Genel / Kahve falında meyve sebze görmek

Kahve falında meyve sebze görmek

Kahve falında meyve sebze görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına delalettir.

Kahve falında meyve sebze gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, özel yaşamınızı veya gayrimenkul konularını ilgilendiren başlıklarda haklarınızı aramanız, çıkarlarınızı savunmanız gerekiyor.

Kahve falında yeşil meyve ve sebze görmek özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında taze meyve sebze görmek daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, işlerinin yarım kalacağına alamet eder.

Kahve falında meyve sebze görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına rivayet eder.

Kahve falında sebze ve meyve bahçesi görmek itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine yorulur.

Kahve falında sebze meyve satın almak kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında taze sebze ve meyve görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında meyve sebze çalmak kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına işaret eder.

Kahve falında bahçede meyve sebze toplamak yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir