Kahve falında meyve toplamak ve yemek

Kahve falında meyve toplamak ve yemek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, üzüleceğine ve borçlanacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında meyve toplamak ve yemek gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen birisinin aleyhinizde önemli faaliyetlere girişmesi olasıdır.

Kahve falında meyve toplamak ve yemek yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ormanda meyve toplamak her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, ev sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında mezarlıktan meyve toplamak hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında meyve ağacından meyve toplamak üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hurma meyvesi toplamak kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına delalet eder.

Kahve falında meyve toplamak aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine işarettir.

Kahve falında bahçede meyve toplamak yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, sonunda mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında dut meyvesi toplamak işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir