AnaSayfa / Genel / Kahve falında dut meyvesi toplamak

Kahve falında dut meyvesi toplamak

Kahve falında dut meyvesi toplamak kendisini geliştireceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, acı tecrübeler edineceğine, çaresiz kalacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, mutlu ilişkiler kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında dut meyvesi toplamak gördüyseniz:

  • Kafanızın karşıcinsten birisi ile fazla meşgul olması yüzünden kendi konularınızla ilgilenemiyorsunuz.

Kahve falında dut meyvesi toplamak başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dut meyvesi görmek herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dut topladığını görmek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında yerden dut toplamak sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında dut yaprağı toplamak kazaya ve belaya yakın olacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz dut topladığını görmek ele geçecek ve devamı olmayacak mala, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz dut toplamak ardından bu kişiye açılacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz dut toplamak ve yemek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir