AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslanla dost olmak

Kahve falında aslanla dost olmak

Kahve falında aslanla dost olmak arzuların yerine geleceğine, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına yorulur.

Kahve falında aslanla dost olmak gördüyseniz:

  • Sağlık konusunda da dikkatli olmalısınız.

Kahve falında aslanla dost olmak hem yeni yerler göreceğine, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dostuna sarılıp ağlamak ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, şöhret elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında aile dostunu görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, aile içinde bazı gerginlikler olacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği bir dostunu görmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında dost görmek elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında yılanla dost olmak iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine yorulur.

Kahve falında ayıyla dost olmak yeni planlar yapacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine işarettir.

Kahve falında dostunu hasta görmek sayılacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir