AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabak hazırlamak

Kahve falında tabak hazırlamak

Kahve falında tabak hazırlamak işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, büyük bir projeye girileceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabak hazırlamak gördüyseniz:

  • Örneğin sevdiğinize alacağınız küçük bir hediye, olayı bir nebze yumuşatabilir.

Kahve falında meyve tabağı hazırlamak çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında tabak hazırlamak maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında misafir için yatak hazırlamak çekilen sıkıntıların son bulacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında düğün davetiyesi hazırlamak insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine inanılır.

Kahve falında kocaya yemek hazırlamak sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına delalettir.

Kahve falında başkalarına yemek hazırlamak hayatından nefret duygusunu atacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine işarettir.

Kahve falında kefen hazırlamak hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında yemek hazırladığını görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir