Kahve falında meyve suyu satmak

Kahve falında meyve suyu satmak kesesinin dolacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında meyve suyu satmak gördüyseniz:

  • Yatırım amaçlı bir girişiminiz nedeniyle oldukça büyük paralar kaybedebilirsiniz.

Kahve falında meyve suyu satmak hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında meyve satmak iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pazarda meyve satmak hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında meyve sebze satmak çok yorulacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sebze meyve satmak dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında su satmak Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında meyve suyu içmek çok büyük zararlar edeceğine, yaşam tecrübesi edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında meyve suyu doldurmak evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir