AnaSayfa / Genel / Kahve falında meyve sebze almak

Kahve falında meyve sebze almak

Kahve falında meyve sebze almak mal edineceğine, iş sahibi olacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında meyve sebze almak gördüyseniz:

  • Aile veya evle ilgili askıda kalmış sorunların bir an önce ele alınması gerekiyor.

Kahve falında taze sebze ve meyve görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında bahçede meyve sebze toplamak her zaman iyilikleriyle anılacağına, büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taze meyve sebze görmek karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında sebze meyve bahçesi görmek sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında meyve ve sebze görmek attığı her adımda zarara uğrayacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine rivayet eder.

Kahve falında meyve sebze almak hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çürük meyve sebze görmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, ekmeğin ve paranın da artacağına tabir olunur.

Kahve falında sebze meyve satmak huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir