AnaSayfa / Genel / Kahve falında meyve dağıtmak

Kahve falında meyve dağıtmak

Kahve falında meyve dağıtmak yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, sevgi dolu haberler alınacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında meyve dağıtmak gördüyseniz:

  • Çok fazla istediğiniz planlarınızı diğerlerinden ayırıp, bir an önce o yöne doğru ilerlemenin yolunu bulmalısınız.

Kahve falında meyve dağıtmak hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında pişi dağıtmak olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine işarettir.

Kahve falında şeker dağıtmak onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine işarettir.

Kahve falında camide şeker dağıtmak elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında lokma dağıtmak işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, doğru iş ortaklığı yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yardım dağıtmak yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında yüzük dağıtmak borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, tatsızlıklar çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yazma dağıtmak kederlerinin son bulacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir