AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine meyve vermek

Kahve falında birisine meyve vermek

Kahve falında birisine meyve vermek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında birisine meyve vermek gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle birlikte katılacağınız toplantılarda güzel anlar geçirecek, fikirlerinizi arkadaşlarınızla paylaşacaksınız.

Kahve falında amme meyvesi görmek inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında her çeşit meyve toplamak hidayete ermeyi de başaracağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında olmamış meyve görmek üzüleceğine ve yıpranacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına tabir olunur.

Kahve falında meyve ve sebze görmek hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında cennet meyvesi hurma yemek geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ham meyve koparmak kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kasalarla meyve görmek fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında meyve vermiş ağaç görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir