AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birinden meyve almak

Kahve falında ölen birinden meyve almak

Kahve falında ölen birinden meyve almak özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen birinden meyve almak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemeye odaklanmalısınız.

Kahve falında kurutulmuş meyve yemek bolluğun ve verimin de artacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında olmamış meyve yemek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına yorulur.

Kahve falında meyve yediğini görmek atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sebze meyve satın almak aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, borcunun da hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında meyve sebze satmak sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, çok sevinip işinin başına geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında olmamış meyve görmek büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında meyve kasası görmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında meyve yememek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir