AnaSayfa / Genel / Kahve falında mevsiminde üzüm görmek

Kahve falında mevsiminde üzüm görmek

Kahve falında mevsiminde üzüm görmek artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mevsiminde üzüm gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili konularda zor tatmin olabilirsiniz.

Kahve falında mevsiminde üzüm görmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına yorulur.

Kahve falında mevsimsiz üzüm görmek hayatının zaferlerle dolacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mevsim dışı üzüm görmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, sağlık problemleri yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında mevsimi dışında karpuz görmek yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mevsimsiz deniz görmek kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında dört mevsim görmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında mevsimsiz şeftali yemek düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine işaret eder.

Kahve falında mevsim görmek vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir